Semester

Nu har jag jobbat sista dagen på en hel månad!
Så skönt.
Första gången jag tar semester en hel vintermånad.
Har tänkt att när jag får en fast tjänst ska jag ha semester på vintern då det är kallt och mörkt ute och jag inte hinner med det jag vill när mörkret faller redan vid 15 tiden.
 
Nu blev det så att jag fick en fast tjänst och nu ska jag prova att ha semseter i December. Just nu känns det helt okej när alla andra på jobbet redan har avverkat sin semester i somras då jag jobbade på.
Då är det ju ljust till klockan 2 -3 på natten och jag hinner med det jag vill trots arbete!
 
Det här känns helt okej.
 
Vi ska inte åka någonstan om någon tror det. Jag kommer att vara hemma och bara njuta av Sveriges underbara natur och mina djur och gubbe.
Det kommer att bli mycket stallhäng och umgås med mina hästar.
Ska ju lära känna en ny pålle vid namn Jupiter, det tar ju mycket tid.
 
Sen blir det kanske lite renovering och flytta lite möbler... om jag har lust. Vilket inte är så stor risk men tanken finns i alla fall...
 
Sen kanske det blir lite mer regelbundenhet i skrivandet.
Jag har så fullt i mitt huvud på dagarna när jag är i stallet eller på jobbet men sen när jag sätter mig vid datorn känns huvudet helt plötsligt tomt.
 
Jag har så mycket att skriva om egentligen men så känns det så löjligt att börja dra upp gammalt som jag har lagt bakom mig.. men ändå så tänker jag att jag kanske kan hjälpa någon med mina funderingar och erfarenheter.
 
Ja ja.. vi får väl se vart den här bloggen hamnar någonstan.
 
Nu ska jag sova och börja njuta av min första semesterdag imorgon :)
RSS 2.0